Confidentialitate/Privacy

Politica de Confidentialitate. Politica privind Cookie-uri - parte integranta din Termeni si Conditii

Privacy Policy & Cookies Policy - part of Terms and Conditions

This post is also available in English language, see below, please.

Politica de Confidentialitate. Politica privind Cookie-uri

Data intrarii in  vigoare: 30 Mai 2017

    Scopul nostru este de a va oferi o experienta online sigura si comoda, respectand drepturile dumneavoastra. Pro Ideas Trade SRL, in calitate de autor, proprietar, administrator al acestui website respecta caracterul privat si securitatea informatiilor furnizate de catre dumneavoastra. atunci cand utilizati acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop in care aplica prezenta Politica de Confidentialitate. 

    Prin accesarea/vizitare/utilizarea acestui website dumneavoastra va exprimati acordul si acceptati in mod expres continutul fiecarei prevederi cuprinse in Termeni si Conditii si in  prezenta “Politica de Confidentialitate. Politica privind cookie-urile”, care face parte integranta din Termeni si Conditii

    Prezentul document (denumit in continuare “Politica de Confidentialitate”) furnizeaza informatii referitoare la  modul in care sunt colectate informatiile, inclusiv cele cu caracter personal cat si cele referitoare la cookie. Prezenta Politica de Confidentialitate   descrie informatiile cu caracter personal pe care le colectam de la dumneavoastra sau pe care le furnizati pe acest Website (site-ul nostru)  si modul in care aceste informatii pot fi utilizate sau divulgate de catre noi. Politica noastra de Confidentialitate nu se aplica informatiilor colectate de pe orice alt tert site care poate avea un link catre sau este accesibil de pe Site-ul nostru.

    Va rugam sa cititi cu atentie cele ce urmeaza pentru a intelege politicile si practicile noastre cu privire la informatiile dumneavoastra cu caracter personal si modul in care le vom utiliza.

    In cazul in care nu sunteti de acord cu aceasta Politica de Confidentialitate, va rugam sa NU utilizati acest website.

 NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

       Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, http://sticla-fuzionata.shopmania.biz/ prin  administratorul sau Pro Ideas Trade SRL  are obligaţia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este:

  • - Pentru a ne asigura că pagina de web este relevantă nevoilor dumneavoastră  si pentru a ne ajuta să creăm şi să publicăm conţinutul cel mai relevant pentru dvs.
  • - Pentru a raspunde solicitarilor realizate  de catre utilizator, transmise prin e-mail, telefon sau fax, in legatura cu produsele si/sau serviciile oferite prin intermediul acestui website. 
  • - Pentru furnizarea de bunuri si servicii prin intermediul acestui website -  pentru initierea, incheierea, derularea si executarea contractului la distanta, de vanzare-cumparare incheiat intre utilizator si Pro Ideas Trade SRL, precum: a transmite informatii privind confirmarea, evolutia si starea comenzii emise de utilizator, a comunica cu utilizatorul referitor la orice situatie in legatura cu comanda transmisa de catre acesta, a emite si transmite factura proforma si/sau fiscala corespunzatoare comenzii, a organiza livrarea continutului comenzii, a realiza incasarea contravalorii comenzii  (cu precizarea ca informatii sensibile precum numarul cardului bancar, CVC, data de expirare sunt procesate in pagini securizate de catre procesatorul de plati; Pro Ideas Trade SRL nu are acces la aceste informatii), a rezolva orice situatie referitoare la o comanda sau un contract, inclusiv transmiterea de comunicari prin email, telefon sau SMS, indeplinirea procesului de retragere din contract, anulare/modificare comanda, rambursare sume (cand este cazul), indeplinirea procesului de solutionare a cererilor de rezovare a garantie. In cazul in care utilizatorul care comanda produse si/sau servicii este persoana fizica, pentru emiterea facturii este necesar codul numeric personal CNP sau orice alt element unic de identificare (in cazul persoanelor fizice nerezidente in Romania), conform prevederilor romanesti legale in vigoare.
  • - Pentru a asigura utilizatorului accesul la secţiuni cu acces limitat ale site-ului
  • - Pentru informarea utilizatorului privind starea contului sau de pe acest website
  • - Pentru a livra servicii precum informari prin mesaje transmise prin e-mail  continand informatii referitoare la evenimente sau produse/servicii nou lansate ) de catre  Pro Ideas Trade SRL  sau promotii, sau referitoare la produsele/serviciile  pe care le-a achizitionat utilizatorul, sau anunturi despre modificari sau imbunatatiri ale acestui website, daca utilizatorul si-a exprimat acordul expres si echivoc pentru prelucrarea e-mail-ului sau si/sau a telefonului in acest scop, inscriindu-se pentru a primi aceste informatii sau daca utilizatorul nu a anuntat Pro Ideas Trade SRL ca nu doreste sa primeasca astfel de informati
  • - Pentru a va furniza informatiile pe care ni le solicitati, in legatura cu produsele si/sau serviciile oferite prin intermediul acestui website, (incluzand dar nelimitandu-se la produse personalizate, propuneri de colaborare, a raspunde oricaror altor informatii, intrebari, comentarii, eventual reclamatii ale dvs.- a se vedea sectiunea Contact afisata pe site). In cazul in care ne contacti prin intermediul formularului de contact de pe site sau  sau prin chat online sau prin email la proideastrade@yahoo.com sau prin telefon, cand dumneavoastra telefonati sau scrieti prin intermediul Formularului de Contact sau prin chat disponibil pe site sau la la adresa de email: proideastrade@yahoo.com , colectam informatii, ca de exemplu: nume si prenume, numar de telefon, adresa de e-mail si informatii relevante despre solicitarea dumneavoastra pentru a putea oferi suport. Putem sa pastram si o inregistrare a comunicarii/corespondentei dvs. pentru a ajuta la rezolvarea oricaror situatii pe care  dmumneavoastra  le-ati putea intampina.
  • - Pentru a efectua studii de cercetare de piata, de monitorizare a comportamentului consumatorului
  • - Pentru pastrarea si arhivarea conform dispozitiilor legale a documentatiei referitoare la contractul la distanta incheiat si/sau pentru aducerea la indeplinire a masurilor precontractuale
  • - Pentru a administra concursuri, promotii, tombole, chestionare, sondaje referitoare la produsele/serviciile oferite de acest website, etc
  • - Pentru a permite evaluarea  produselor si/sau serviciilor oferite si/sau achizitionate prin intermediul acestui website, de catre utilizator
  • - Pentru activitati comerciale, de promovare a produselor si/sau serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, relatii cu clientii
  • - Pentru a îmbunătăţi securitatea accesului, a diagnostica probleme tehnice, a imbunatati,uzabilitatea şi a vă furniza un serviciu cât mai bun. 
  • - Pentru a investiga, a detecta si a proteja Pro Ideas Trade SRL,  furnizorii, partenerii si/sau afiliatii sai si/sau utilizatorii site-ului referitor la erori, neglijenta, incalcare de clauze contractuale, frauda, furt si alte activitati ilegale.
  • - Pentru a implementa sau aplica prevederile mentionate in Termeni si Conditii si/sau alte acorduri  si/sau a obligatiilor contractuale ale Pro Ideas Trade SRL si ale celeilalte parti din contract, pentru rezolvarea disputelor
  • - Pentru conformarea oricaror cerinte legale, conform legislatiei in vigare
  • - Pentru orice alt scop astfel cum este descris la momentul colectarii informatiei, asa cum este prevazut in acesta Politica de Confidentialitate
  • - Pentru scopuri statistice 
  • - Pentru gestiune economic-financiara si administrative

       Nu sunteti obligat(a) să furnizati datele, acestea fiind necesare pentru scopurile mentionate mai sus. Refuzul dvs. determina imposibilitatea furnizarii produselor si/sau serviciilor puse la dispozitie pe acest website cat si la imposibilitatea derularii oricaror relatii contractuale intre Pro Ideas Trade SRL si dumneavoastra. Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către Pro Ideas Trade SRL şi sunt comunicate destinatarilor mentionati in prezenta Politica de Confidentialitate, in conditiile precizate.

Doriti sa primiti informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Pro Ideas Trade SRL?  

□DA □NU

          Conform Deciziei nr. 200/2015, Pro Ideas Trade SRL, prin intermediul magazinului online http://sticla-fuzionata.shopmania.biz/  poate colecta si prelucra datele personale în scopurile mentionate anterior. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a vă adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneţi prelucrarii datelor personale care va privesc şi sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute expres de lege,  cand prelucrarea datelor de catre Pro Ideas Trade SRL este obligatorie*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata expediata catre:  Pro Ideas Trade SRL,  Sos. Ramnicu-Sarat nr.123, cod postal 810166, localitatea Braila, judet Braila, Romania sau la fax 0239 66 48 75 sau la adresa de e-mail proideastrade@yahoo.com  De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte,  va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

________________________________________

Observatie*

      * Orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu.

       * Orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing  direct.  Daca nu mai doriti sa primiti newsletterul furnizat de acest website va puteti dezabona oricand urmand linkul din footer-ul newsletterului primit prin email sau printr-o instiintare scrisa, pe mail, la adresa proideastrade@yahoo.com , in care sa specificati acest fapt.

     *  In cazurile in care Pro Ideas Trade SRL este obligata legal  la pastrarea si stocarea unor astfel de date sau din motivele descrise mai sus, Pro Ideas Trade SRL s-ar putea sa nu onoreze cererea dvs..

1. Informatiile pe care le colectam despre dumneavoastra. Modalitati de colectare a datelor       

Pro Ideas Trade SRL colecteaza informatii cu caracter personal  doar in cazul in care acestea sunt oferite in mod voluntar de catre Utilizatorul Website-ului.  Orice persoana care viziteaza acest Website si care ofera date cu caracter personal (despre ea/el sau alta persoana) prin intermediul acestui website isi exprima in mod expres consimtamantul sau explicit si neechivoc pentru colectarea, utilizarea, prelucrarea datelor furnizate de catre acesta, de catre Pro Ideas Trade SRL si colaboratorii sai, in conformitate cu prevederile mentionate in Termeni si Conditii LINK  si cu legislatia romana in vigoare referitoare la protectia datelor cu caracter personal.    Colectam mai multe tipuri de informatii (a se vedea “Nota de Informare privind protectia datelor personale” prezentata anterior) de la si despre utilizatorii Site-ului nostru, inclusiv, de exemplu:

 informatii pe care website-ul le colecteaza automat cand utilizatorul navigheaza pe acest website, inclusiv adrese IP, cookie-uri si web beacon-uri. Utilizatorul intelege si accepta faptul ca Pro Ideas Trade SRL poate culege si pastra date statistice si anonime, fara a identifica persoanele care viziteaza acest website.

  • informatii necesare procesului de realizare/procesare a comenzii efectuate de catre utilizator si/sau procesului de solutionare a cererilor transmise prin formularul de contact disponibil pe site sau prin transmitere la adresa de email: proideastrade@yahoo.com
  •  informatii furnizate de catre utilizator prin trimiterea de comentarii, evaluari de produse si/sau servicii, intrebari, in sectiuni dedicate ale acestui website
  • adresa de email si numele- in cazul in care utilizatorul isi exprima consimtamentul sau explicit si neechivoc de a primi informari prin mesaje transmise prin email. Dacă în orice moment doriți să vă dezabonați de la primirea de e-mailuri viitoare, vom include instrucțiuni detaliate de dezabonare în partea de jos a fiecărui e-mail.

      Pro Ideas Trade SRL nu solicita si nu va solicita, in nici un moment, informatii legate de cardul dvs, parola sau codul numeric personal (CNP/ID) intr-o comunicare prin email sau telefon nesecurizata sau nesolicitata.

2. Detalii de utilizare, adrese IP, cookie-uri si alte tehnologii

  Detalii de utilizare si adrese IP. 

Putem colecta informatii statistice cu privire la echipamentele, actiunile si tiparele de navigare ale utilizatorilor Site-ului nostru. Aceste informatii rezulta din vizita si navigarea dumneavoastra pe Site. Informatiile pot include, de exemplu: trafic, date privind jurnale si alte date de comunicare; paginile web pe care le accesezi pe website-ul nostru; informatii cu privire la computerul si conexiunea dumneavoastra la internet (de exemplu, inclusiv adresa dumneavoastra IP, tipul si versiunea browser-ului de internet si ale sistemului operational, instalate pe dispozitivul prin intermediul caruia va conectati la site).

  • Cookie-uri.  Putem obtine informatii referitoare la utilizarea generala a internetului de catre dumneavoastra utilizand cookie-uri. Va rugam sa va cititi  Politica de utilizare Cookies, redata mai jos, in prezentul document.
  • Beacon-uri web.  Unele pagini ale Site-ului pot contine imagini electronice cunoscute drept beacon-uri web (cunoscute de asemenea si sub denumirea de  gif-uri cu un singur pixel). Acestea  sunt mici imagini grafice, similar in functie cu cookie-urile. Acestea sunt utilizate pentru a monitoriza tiparele de trafic ale utilizatorului,informatii in legatura cu accesul la resurse si informatii referitoare la computerul si conexiunea la internet a utilizatorului (inclusiv adrese IP, sisteme de operare si tipul de browser). Beacon-urile web nu sunt utilizate pentru a va accesa informatiile cu caracter personal de pe Site, ci sunt utilizate doar pentru a compila statistici agregate privind utilizarea Site-ului si pentru a verifica integritatea sistemului si a serverului.
  • 3. Politica de utilizarea a Cookie-urilor   Este disponibila aici

4. Cum utilizam informatiile colectate

 Scopul colectarii datelor este descris in “Nota de informare privind protectia datelor personale” redata anterior in prezentul document.

5. Dezvaluirea si transmiterea informatiilor cu caracter personal

             Pro Ideas Trade SRL nu vinde, nu inchiriaza, nu furnizeaza adresa ta de email, nu face schimb de adrese de email, nu incurajeaza spam-ul, nu dezvaluie datele dvs. personale la terte parti, cu excepția cazurilor de conformare la prevederile legale în vigoare si la prevederile stipulate in Termeni si Conditii si in prezenta Politica de Confidentialitate. Politica privind Cookie-uri. Orice utilizator care și-a furnizat adresa de e-mail poate solicita că această adresă de e-mail sa fie ștersă din baza de date a site-ului web, in conformitate cu prevederile legale in vigoare. Colectarea si prelucrarea informatiilor cu caracter personal este efectuata potrivit consimtamantului neechivoc al utilizatorului si/sau dupa caz, conform prevederilor legale sau in cazurile de buna credinta pentru conformarea cu dispozitiile legale in vigoare, care permit efectuarea anumitor prelucrari in lipsa acestui consimtamant. Consimtamantul utilizatorului referitor la colectarea si prelucrarea de catre Pro Ideas Trade SRL a datelor sale personale este acordat in mod expres si neechivoc de catre utilizator odata cu bifarea casutei “Am citit, am inteles si sunt de acord cu Termeni si Conditii si cu Politica de Confidentialitate. Politica privind Cookie-uri

            Prin completarea  de catre utilizator a datelor in formularele online furnizate pe acest site de catre Pro Ideas Trade SRL pe acest website, utilizatorul:

 (a)  confirma faptul ca toate informatiile furnizate de catre utilizator sunt adevarate, corecte si complete si faptul ca se angajeaza sa actualizeze permanent aceste informatii

(b) declara faptul ca i s-au adus la cunostinta prevederile Legii nr.677/2001 prin care are urmatoarele drepturi: dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a se adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau justitiei, in mod liber si gratuit. Pentru exercitarea acestor drepturi se poate adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata pe adresa de corespondenta a Pro Ideas Trade SRL sau la adresa de email: proideastrade@yahoo.com sau prin intermediul sectiunii Contacteaza-ne. De asemenea utilizatorul va putea sa-si acceseze, modifice sau sa actualizeze datele sale personale utilizand mijloacele disponibile in contul sau creat pe website.  De asemenea utilizatorul isi poate exercita dreptul la opozitie, putand astfel sa se dezaboneze de la newsletter folosind link-ul special din continutul newsletter-ului.

 (c) isi exprima consimtamantul in mod expres, neechivoc, liber si informat ca toate aceste date personale furnizate de catre utilizator in formularele online disponibile pe acest website sau prin inregistrare pe acest website (creare cont) sau in rubrica de inscriere la primirea de newsletter, sa fie colectate, stocate, utilizate si prelucrate de catre Pro Ideas Trade SRL si de catre tertii care urmeaza, in conditiile redate mai jos in conformitate cu scopurile prezentate in “Nota de informare privind protectia datelor personale”, aplicabil fiecarei situatii.  Pro Ideas Trade SRL dezvaluie datele personale ale utilizatorului catre terti dupa cum urmeaza:

  •  utilizatorul vizat
  • angajati ai Pro Ideas Trade SRL,  parteneri contractuali ai Pro Ideas Trade SRL, colaboratori ai Pro Ideas Trade SRL, furnizori de bunuri si servicii ai Pro Ideas Trade SRL care presteaza activitati pentru sau in numele Pro Ideas Trade SRL, de activitati cum ar fi, fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si/sau serviciilor, avocati, contabili, consultanti, auditori, de statistica, servicii de procesare plati, de marketing, reclama si publicitate,  furnizorii de servicii IT sau de telecomunicaţii, de colectare a debitelor/recuperarea creantelor, societati bancare, de cercetare a pietii, servicii de traducere, servicii de media, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si a comportamentului consumatorului, de servicii de e-mail, de servicii de curierat. Vom dezvalui acestor organizatii doar acele date personale de care au nevoie pentru a lucra in numele Pro Ideas Trade SRL.
  •  in cazul in care Pro ideas Trade SRL fuzioneaza sau este achizitionata partial sau total de catre o alta companie, prin care baza de date este transferata noului operator;  in cazul in care Pro Ideas Trade SRL devine insolvabila, prin lichidatorul, administratorul sau cumparatorul sau, baza de date poate fi vanduta, autorizata, tranzactionata doar cu acordul instantei. In aceste situatii, utilizatorii vor fi anuntati prin email sau printr-un anunt poatat pe acest website, inainte ca informatiile cu caracter personal sa fie transferate sau sa intre sub incidenta unei alte Politici de confidentialitate
  • putem dezvalui  informatii cu caracter personal fara consimtamant/acordul dumneavoastra  autoritatilor judecatoresti, autoritatilor publice sau politiei conform prevederilor legale sau bunei-credinte daca: (a) este prevazut intr-o dispozitie legala; (b) protejeaza drepturile, proprietatea,siguranta firmei Pro Ideas Trade SRL, a tertilor sai cu care colaboreaza sau a utilizatorilor acestui website; (c) previne o infractiune sau protejeaza siguranta nationala; (d) protejeaza siguranta individului sau siguranta publica; (e) aceste informatii sunt necesare in vederea rezolvarii diferitelor situatii, in conformitate cu orice obligatie legala; (f) in cazul in care activitatile utilizatorului contravin prevederilor statuate in Termeni si Conditii sau a instructiunilor pentru utilizarea anumitor produse si/sau servicii; (g) in cazul in care este necesar sa se colecteze sume  de bani  de la utilizator, care se datoreaza de catre utilizator, catre Pro Ideas Trade SRL; (h) in circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor Pro ideas Trade SRL, a colaboratorilor Pro Ideas Trade SRL, a utilizatorilor de produse si/sau servicii furnizate de acest website sau a persoanelor publice. Atunci cand ni se solicita furnizarea de date cu caracter personal sau ni se permite acest fapt, vor fi dezvaluite doar acele date necesare indeplinirii obiectivului solicitarii.

In alte situatii decat cele mentionate anterior, Pro Ideas Trade SRL va notifica utilizatorul in situatia in care datele personale ale utilizatorului vor fi dezvaluite catre terte parti astfel incat utilizatorul va putea sa opteze ca datele sale personale sa nu fie dezvaluite de Pro Ideas Trade SRL.

(e) confirma faptul ca este major si ca are capacitate deplina de folosinta si exercitiu astfel incat sa poata fi parte in contract

(f) intelege faptul ca Pro Ideas Trade SRL va folosi CNP-ul furnizat de catre utilizator sau orice alt element de identificare (in cazul persoanelor fizice nerezidente in Romania)  doar in cazul in care achizitia bunurilor si/sau serviciilor  se va realiza de catre o persoana fizica (consumator), fiind necesar pentru emiterea facturii corespunzatoare, conform obligatiilor stipulate de legile aplicabile romane.

(g) prin bifarea casutei relevante din cadrul formularelor disponibile pe acest site, utilizatorul declara faptul ca a citit, a inteles si este de acord cu Termeni si Conditii si cu  Politica de Confidentialitate. Politica privind cookie-urile.

                In acelasi timp, conform prevederilor legale, consimtamantul neechivoc dat de persoana vizata nu este necesar in  vederea prelucrarii datelor cu caracter personal in urmatoarele cazuri:

(a) prelucrarea este necesara in vederea executarii unui contract sau antecontract la care persoana vizata este parte ori in vederea luarii unor masuri, la cererea acesteia, inaintea incheierii unui contract sau antecontract; (b)  prelucrarea este necesara in vederea indeplinirii unei obligatii legale a operatorului; (c) prelucrarea este necesara in vederea protejarii vietii, integritatii fizice sau sanatatii persoanei vizate; (d) prelucrarea este necesara in vederea aducerii la indeplinire a unor masuri de interes public sau care vizeaza exercitarea prerogativelor de autoritate publica cu care este investit operatorul sau tertul caruia ii sunt dezvaluite datele; (e) prelucrarea este necesara in vederea realizarii unui interes legitim al operatorului sau tertului caruia ii sunt dezvaluite datele cu conditia ca acest interes sa nu prejudicieze interesul sau drepturile si libertatile fundamentale ale persoanei vizate; (f) prelucrarea priveste datele obtinute din documente accesibile publicului, conform legii; (g)prelucrarea este facuta exclusiv in scopuri statistice, iar datele raman anonime pe toata durata prelucrarii.

6. Acuratete, acces, rectificare

Pro Ideas Trade SRL vrea sa se asigure ca informatiile pe care le le furnizati sunt corecte si actualizate. Puteti solicita acces/rectificare referitoare la informatiile dvs. cu caracter personal sau ne puteți ajuta sa mentinem evidente exacte informandu-ne in legatura cu schimbarile sau modificarile aduse informatiilor dvs. cu caracter personal prin intermediul uneia dintre metodele enumerate la  "Contactarea Pro Ideas Trade SRL" din prezentul document. Utilizatorii care si-au creat un cont online pe acest website se pot conecta pentru a-si revizui si a-si corecta propriile informatii. 

7. Masuri luate pentru asigurarea securitatii datelor colectate

    Pro Ideas Trade SRL utilizeaza masuri tehnice si organizatorice necesare pentru asigurarea unui nivel de protectie si de securitate adecvat pentru a asigura protectia datelor personale furnizate de utilizatorii acestui website impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, a pierderii accidentale, a modificarii, accesarii sau divulgarii neautorizate. Pro Ideas Trade SRL utilizeaza o serie de tehnici de securitate, incluzand urmatoarele: (i) datele personale sunt stocate in locatii securizate si pe servere securizate; (ii) utilizam, firewall-uri; (iii) restrictionam accesul la informatiile cu caracter personal doar anumitor angajati, special instruiti asupra legislatiei in vigoare referitoare la datele cu caracter personal; (iv) Pro Ideas Trade SRL utilizeaza un certificat digital SSL (Secure Socket Layer) care asigura criptarea pana la 256 biti; (v) noi analizam noile tehnologii in domeniu si, atunci si cand este cazul, noi le aplicam in vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate; (vi) Platile online cu cardul bancar se desfasoara  pe serverele securizate detinute de PayPal. Pro Ideas Trade SRL nu are acces la datele cardului dumneavoastra, aceste informatii se trimit direct pe serverele securizate PayPal.

        Cu toate acestea, nici un sistem de stocare sau transmitere date nu poate garanta o securitate absoluta a datelor de pe internet (situatii de forta majora, actiuni ilegale, cum ar fi atacuri cibernetice, virusi noi etc.), cu toate ca depunem toate eforturile necesare pentru a proteja datele dvs. cu caracter personal,  Pro Ideas Trade SRL nu garanteaza faptul ca informatiile transmise prin internet catre si de la acest website sunt securizate sau ca aceste transmisii nu vor fi intarziate, interceptate sau nu vor exista erori, inclusiv defectiuni, nu putem fi responsabili pentru astfel de daune care sunt rezultate  din motive care sunt in afara controlului nostru rezonabil sau care nu pot fi atribuite Pro Ideas Trade SRL.

          Pro Ideas Trade SRL  nu solicita si nu colecteaza date personale de la minori. In cazul in care Pro Ideas Trade SRL descopera ca a colectat date personale de la un minor, aceste date vor fi sterse in cel mai scurt timp posibil. In cazul in care dvs. considerati ca am colectat date personale de la persoane minore, va rugam sa ne contacti imediat.

      Pro Ideas Trade SRL nu este si nu poate fi facuta raspunzatoare in nici un mod pentru daune produse in urma introducerii datelor cardului dumneavoastra pe un dispozitiv afectat de virusi, troieni sau orice alta foma de malware.

       Prin folosirea Siteului/Continutului/Serviciului, Utilizatorul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg din aceasta activitate, inclusiv pentru pastrarea confidentialitatii si a securitatii asupra parolei asociate accesului la contul sau  distribuirea datelor sale catre terti. Informatiile cu caracter personal postate de catre utilizator in spatiile/zonele publice ale prezentului website, cum ar fi forumuri, liste de discutii, comentarii, review-uri, etc. sau postarile efectuate de catre utilizator pe paginile de retele sociale ale Pro Ideas Trade SRL  pot fi colectate si utilizate de terti fara ca Pro Ideas Trade SRL sa poata avea vreun control. Utilizatorul este singurul responsabil pentru postarea de comentarii, intrebari, orice tip de continut in zonele publice ale acestui website cat si pe paginile de retele sociale.

8. Durata prelucrarii

Pro Ideas Trade SRL prelucreaza si pastreaza informatiile cu caracter personal exclusiv pe perioada de timp necesara scopului in vederea carora au fost colectate si ulterior prelucrate si/sau impusa de legislatia romaneasca in vigoare. Perioada de stocare se poate extinde in cazul in care legislatia prevede acest fapt (ex. situatia pastrarii documentelor financiar-contabile). Incetarea operatiunii de prelucrare a datelor se poate realiza in urmatoarele moduri: stergere, distrugere, arhivare, dupa caz.  

9.Link-uri catre alte site-uri . Acest website poate conţine legături spre alte website-uri sau resurse furnizate de terte parti, în afara controlului Pro Ideas Trade SRL. Pro Ideas Trade SRL nu este responsabila de continutul acestor site-uri. In cazul in care va decideti sa accesati aceste site-uri,  faceti acest fapt pe propriul risc. Va rugam sa aveti in vedere faptul ca aceste site-uri au politici de confidentialitate care difera de cea a acestui website, fapt pentru care va rugam sa cititi aceste politici inainte de a furniza informatiie dvs. personale pe respectivele site-uri.

10.Pluginuri de retele sociale 

Acest website  foloseste pluginuri sociale, de exemplu butonul “Like” de pe site-ul Facebook. Cand un utilizator acceseaza acest website, ca de exemplu apasand butonul “Like” sau postand un comentariu, browser-ul sau de internet se conecteaza direct cu serverele Facebook. Site-ul nostru contine, de asemenea si alte pluginuri. Fiecare plugin este responsabilitatea furnizorului sau (ca de exemplu, dar nelimitandu-se la: Twitter, Google+). Pro Ideas Trade SRL nu are nici un control asupra volumului de informatii si a modului in care acestea sunt utilizate de catre respectivele terte site-uri de retele sociale. Pro Ideas Trade SRL nu isi asuma raspunderea pentru politicile de confidentialitate si  procedurile acestor operatori de retele de socializare. Mai multe informatii referitoare la politicile acestor website-uri puteti gasi la punctul 3.5 din prezenta Politica de Confidentialitate.

In cazul in care vizitati, utilizati site-ul nostru fiind conectati la respectiva retea de socializare si careia ii permiteti sa imparta datele dumneavoastra personale cu Pro Ideas Trade SRL, va exprimati consimtamantul expres si neechivoc ca datele personale din contul  dumneavoastra creat pe respectiva retea de socializare, in functie de setarile contului dumneavoastra pe respectiva retea sociala, sa fie preluate de catre site-ul nostru.

Dacă doriti sa impiedicati colectarea datelor dvs. de catre operatorul retelei sociale prin intermediul website-ului nostru si/sau colectarea acestor date de catre site-ul nostru, este necesara delogarea  de la serviciul  respectivului operator de retea sociala inainte de vizitarea paginii noastre de internet.

11.Legislatie. Politica de confidentialitate se supune legislatiei romanesti. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, în termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la  Pro Ideas Trade SRL. In cazul in care nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, acestea vor fi solutionate prin arbitraj de catre  Curtea de Arbitraj Comercial International de pe langa Camera de Comert si Industrie a Romaniei in conformitate cu Regulamentul de arbitraj al Camerei Internationale de Comert, de catre trei arbitri numiti in conformitate cu normele mentionate. Locul arbitrajului va fi Braila. Limba de procedura si de atribuire este limba romana. In caz de conflict intre versiunea in limba romana si versiunea in limba engleza, urmeaza a prevala versiunea in limba romana.

12. Modificari

 Pro Ideas Trade SRL isi rezerva dreptul de a modifica oricand  Politica de Confidentialitate a acestui website, fara notificare prealabila. Orice modificari vor fi postate pe aceasta pagina, actualizand data (indicata in partea superioara); aceste modificari vor intra in vigoare imediat la data postarii.  Noua Politica  de Confidentialitate se va aplica tuturor utilizatorilor site-ului nostru si va înlocui orice politici anterioare care vor deveni astfel incompatibile. Sunteti de acord sa revizitati aceasta pagina in mod regulat  deoarece acest site web va contine intotdeauna Politica de Confidentialitate cea mai recenta. Utilizarea în continuare de catre dvs. a site-ului si/sau a serviciilor furnizate de acest website, dupa intrarea in vigoare a acestor schimbari, indica  acceptarea de catre dvs. a modificarilor, respectiv  a  Politicii de Confidențialitate revizuite.

 Autoritatea Nationala de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

 13. Contactarea Pro Ideas Trade SRL

In cazul in care aveti intrebari sau comentarii referitoare la aceasta Politica de Confidentialitate sau  la acesti Termeni si Conditii LINK sau doriti sa contacti Pro ideas Trade SRL pentru orice motiv, va rugam sa transmiteti acest fapt la email ideas@ sau prin intermediul formularului Contact Us (link).

Puteti contacta telefonic magazinul online GlassIdeas apeland 0741 061 600 sau  0722 381 392 sau 0239 66 48 75, de luni pana vineri, in intervalul orar 9:00-18:00,  cu exceptia sarbatorilor legale.

 Acest Document este disponibil si in limba engleza LINK 

Va multumim . Va multumim pentru faptul ca folositi produsele si/sau serviciile GlassIdeas. 

Keep smiling!

Echipa GlassIdeas 

Copyright © 2017 Pro Ideas Trade SRL – Varianta actualizata: 30 mai 2017. Toate drepturile rezervate

******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************** In English Language

Privacy Policy & Cookies Policy

Effective date: May 30, 2017

     Our goal is to offer you a safe and comfortable online experience, respecting your rights. Pro Ideas Trade SRL , as author, owner, administrator of this website, respects the privacy character and the security of the information you provide when you use this website, including personal data, for which it applies the present Privacy Policy & Cookies Policy. 

By accessing/visiting/using this website you express your consent and expressly accept the content of each provision contained in the Terms and Conditions and in this Privacy & Cookies  Policy, which is an integral part of the Terms and Conditions 

    This present document (hereinafter referred to as the "Privacy Policy") provides information on how information is collected, including personal and cookie information. This Privacy Policy describes the personal information that we collect from you or which you provide on this Website (our site) and how this information may be used or disclosed by us. Our Privacy Policy does not apply to information collected from any third party site that may have a link to or is accessible from our Site.

    Please carefully read the following to understand our policies and practices regarding your personal information and how we will use it. If you do not agree to this Privacy Notice, please do NOT use this website.  

Information concerning the Protection of Personal Data

According to the requirements of the Law No.677/2001 for the protection of individuals with regard to the processing of personal data and the free circulation of this data, amended and supplemented and of the Law No.506/2004 regarding the processing of personal data and the protection of privacy in the electronic communications sector, http://sticla-fuzionata.shopmania.biz/  through its administrator Pro Ideas Trade SRL has the obligation to manage the personal data  in safety conditions and only for the specified purposes, the personal data you provide us about you or another person. The purpose of data collection is:

  • To make sure that the web page is relevant to your needs and to help us create and publish the most relevant content for you.
  • To respond to user requests, transmitted by e-mail, phone or fax,  in connection with products and / or services offered through this website.
  • To  supply  goods and services through this website - for the initiation, conclusion, execution and execution of the sale-purchase, distance agreement concluded between the user and Pro Ideas Trade SRL, such as: to transmit information about the confirmation, evolution and status of the user issued order, to communicate with the user regarding any situation related to the order transmitted by him/her, to issue and transmit the proforma and/or fiscal invoice corresponding to the order, to organize delivery of the content of the order, to collect the order value (specifying that sensitive information such as bank card number, CVC, expiration date is processed on secured pages by the payment processor: Pro Ideas Trade SRL has no access to these informations), to resolve any situation related to an order or agreement, including the transmission of communications by email, telephone or SMS, executing the agreement withdrawal process, canceling/changing the order, refunding amounts (when applicable), completing the process of solving the claims of the warranty. If the user who orders the products and/or services is a natural person, the personal code number (personal identification number PIN) or any other unique identification element (in case of non-resident  romanian physical person) is required for issuing the invoice, according to the Romanian legal provisions in force
  • To ensure the user access to sections with limited acces on this website
  • To inform the user about the status of his/her account on this website
  • To deliver services such as newsletters containg information about events or products/sevices newly launched by Pro ideas trade SRL or promotions or regarding the products/services that the user has purchased or announcements about changes or improvements of this website, if the user has expressed its clear and express consent for this purpose by signing up to reveive this information or if the user has not announced Pro ideas trade SRL that he/she does not wish to reveive such information
  • In order to provide you with the information you request in connection with the products and/or services offered through this website (including but not limited to personalized products, collaboration proposals, answering any other information, questions, comments, possibly your complaints - see the "Contact" section on the site). In case you contact us through the contact form on the site or by email to ideas@ .... or by online chat or by phone when you call or write through the Contact Form or online chat available on the site or at the email: proideastrade@yahoo.com, we collect information such as: name and surname, phone number, e-mail address and relevant information about your request to be able to offer support. We can also keep a record of your communication / correspondence to help resolve any situations you might encounter
  •  To conduct market research studies, to monitoring consumer behavior
  • To keep and archive the documentation regarding the distance agreement concluded, in accordance with the legal provisions and/or  for carrying out pre-contractual measures
  • To manage contests, promotions, surveys related to the products/services offered by this website, etc
  • To allow the user to evaluate the products and/or services offered and/or purchased through this web
  • For commercial activities, promotion of products and/or services, marketing, advertising, media, customer relations
  • To improve access security, diagnose technical problems, to improve usability and provide you with the best service
  • To investigate, detect and protect Pro Ideas Trade SRL, its suppliers, partners and/or affiliates and/or  users of the site regarding errors, negligence, breach of agreement terms, fraud, theft and other illegal activities
  • To implement or enforce the provisions mentioned in the Terms and Conditions LINK  and / or other agreements and/or the agreement obligations of Pro Ideas Trade SRL and the other parties to the agreement, to resolve disputes
  • To comply with any legal requirements under the laws of force
  • For any other purpose as described at the time of collecting the information, as provided in this Privacy Policy
  • For statistical purposes
  • For economic, financial and administrative management

You are not required to provide the data, which is necessary for the purposes mentioned above. Your refusal determines the impossibility of providing the products and/or services made available on this website as as well as to impossibility to conduct any legal relations between Pro Ideas Trade SRL and you. The recorded information are designed  to be used by Pro Ideas Trade SRL and are communicated to the recipients mentioned in this Policy, under the specified conditions. 

As well as the impossibility of any contractual relationship between Pro Ideas Trade SRL and you as well as to impossibility to conduct any legal relations between bcr and you

Do you want to receive information about products, services, events, etc. offered by Pro Ideas Trade SRL?

□ YES □ NO

         According to Decision no. 200/2015, Pro Ide Trade SRL, through the online shop http://sticla-fuzionata.shopmania.biz/

may collect and process personal data for the purposes mentioned above.

        According to Law No.677/2001, you have right of access to the data, of intervention over the your personal data, the right of being subject to an individual decision and the right to addressing the justice.  Also, you have the right to oppose  the processing of your personal data and to request the deteting of your data, except the cases expressly provided by law, when processing of data by Pro Ideas Trade SRL is mandatory*. To exercise these rights, you can address a written request, dated and signed, to the address: Pro Ideas Trade SRL, Ramnicu-Sarat Road, no. 123, postal code 810166, Braila city, Braila county, Romania or by fax to the fax number: +40 239 66 48 75 or you can scan your request and send it to the email address: proideastrade@yahoo.com . Also, you are acknowledged the right to address the justice.

In case some of your personal data are incorrect, please inform us as soon as possible.

________________________________________

Remark*

* Any person has the right to oppose, for legitimate reasons, to the processing of data concerning them. This right of opposition may be excluded for some data processing stipulated by the law (for instance data processing done by the financial and fiscal services, by the police, by a court of law, by the social security).  

   * Any person also has the right to oppose, free of charge and without any justification, to his personal data processing for purposes of direct marketing.

   *  In cases where Pro Ideas Trade SRL it is legally bound to store and archive such data or for the reasons described above, Pro Ideas Trade SRL may not honor your request.

 1. The information we collect about yoy.Ways of collecting data

  Pro Ideas Trade SRL collects personal information only if it is provided voluntarily by the User of the Website. Any person visiting this Website and providing personal data (about him/her or another person) through this website gives his/her express explicitly and unequivocal consent for the collecting, use, processing of the data provided by user on the this Website by Pro Ideas Trade SRL and its collaborators, in accordance with the provisions of the Terms and Conditions LINK and the Romanian legislation in force regarding the protection of personal data.

        We collect many types of information  (please see  “Information concerning the protection of personal data”, mentioned above) from and about our site users, including, for example:

• information authomaticaly collected by website when when user browse this website, including IP addresses, cookies and web beacons. User understands and accepts the fact that Pro Ideas trade SRL may collect and store statistical and anonymous data without identifying the persons who visits this website..

• information required for the process of making/processing the user's order and/or the process of solving the requests submitted via the contact form available on the site or by sending it to the email address: proideastrade@yahoo.com

• Information provided by the user by sending comments, product and/or service evaluations, questions, in dedicated sections of this website

• email address and name - if the user expresses his or her explicit and unequivocal consent to receive information by email. If at any time you would like to unsubscribe from receiving future emails, we include detailed unsubscribe instructions at the bottom of each email.

         Pro Ideas Trade SRL not request and will not request, at any time, information about your card, password or personal identification number (CNP/ID) in an unsecured or unsolicited communication by email or phone.

2. Usage details, IP addresses, cookies and other technologies

 • Usage details and IP addresses.

We can collect statistical information on the equipment, actions and browsers of our Site users. This information result from your visit and navigation on the Site. Information may include, for example: traffic, logbook data and other communication data;  the web pages you visit on our website; information about your computer and Internet connection (e.g., including your IP address,  the type and version of the web browser and the operating system installed in the device by means of which you connect on the website)

• Cookies. We can obtain information about your general use of the Internet by using cookies.

Please read the Cookies Policy below, in this document link.

• Web beacons. Some pages of the Site may contain electronic images known as web beacons (also known as one-pixel gifs). These are small graphic images, similar to functions of cookies. They are used to monitor user traffic patterns, information about access to resources and information about the user's computer and Internet connection (including IP addresses, operating systems, and browser type). Web beacons are not used to access your personal information on the Site, but are used only to compile aggregate statistics on the use of the Site and to check the integrity of the system and the server.

3. Cookies Policy- See here

4. How do we use your information

The purpose of data collection is described in the "Information concerning the Protection of Personal Data" previously mentioned  in this document.

5. Personal data disclosure and transfer

Pro Ideas Trade SRL does not sell, rent, provide your email address, does not exchange email addresses, does not encourage spam, does not disclose your personal dat to third parties, except for compliance with the applicable legal provisions and the provisions stipulated in the Terms and Conditions LINK and in this Privacy Policy. Any user who has provided his/her email address may request that this email address be deleted from the website's database in accordance with the applicable legal provisions. The collection and processing of personal data is made in accordance with the User's consent and / or, as the case may be, according to the legal provisions or in cases of good faith for compliance with the legal provisions in force, allowing certain processing to be performed without such consent. User consent regarding the collection and processing of personal data by Pro Ideas Trade SRL is expressly and unequivocal granted by the user with the checkbox "I have read, understand and I agree with the Terms and Conditions  and the Privacy Policy -this present document

        By filling with its data in the online forms available on this site,  forms provided  by Pro Ideas Trade SRL on this website, the user:

 (a) confirm that all information provided by user in these forms are true, accurate and complete and the fact that he/she undertakes to permanently update this information

(b) declare that the provisions of Law no.677 / 2001 have been brought to its attention, through which he/she has the following rights: the right to information, the right of access to data, the right to intervention over the data, the right of opposition, the right not to be subject to an individual decision and the right to address the National Supervision Authority of Personal Data Processing or to justice.

To exercise these rights, the user may address with a written request, dated and signed at the correspondence address of Pro Ideas Trade SRL or at the email address: proideastrade@yahoo.com or via the "Contact" section LINK. The user will also be able to access, modify, or update his/her personal data using the means available in his/her account created on the website. Also, the user can exercise their right to oppose, so he/she can unsubscribe from the newsletter using the special link in the newsletter content

(c) expresses its expressed specifically, unequivocally, freely and well informed consent that all personal data provided by the user in the online forms on this website or by registering on this website (creating an account) or in the subscription box when he/she want to receive newsletter,

 will be collected, stored, used and processed by Pro Ideas trade SRL under the conditions set out below for the purposes set out in this document, applicable to each situation. Pro Ideas Trade SRLdiscloses the user’s personal data to third parties as follows:

• the intended user

• employees of pro ideas trade SRL, Pro ideas Trade SRL contractual partners, collaborators of Pro Ideas Trade SRL, services and commodity suppliers, who works for or on behalf of Pro Ideas Trade SRL, collaborators of activities such as, but not limited to, commercial activities, product and/or services promotion activities, lawyers, accountants, consultants, auditors, statistical, payment processing, marketing, advertising and publicity, IT or telecommunication service providers, debt collection/debt recovery, banking, market research, translation services, media, follow up and monitoring of sales and consumer behavior activities, e-mail services, courier services. We will only disclose to those organizations the personal data they need to work on behalf of Pro Ideas Trade SRL.

• if Pro Ideas Trade SRL merges or is acquired partially or totally by another company, through which the database is transferred to the new operator; If Pro Ideas Trade SRL becomes insolvent, through its liquidator, administrator or buyer, the database may be sold, authorized, traded only with the acceptance of the court. In such cases, users will be notified by email or through an announcement posted on this website before personal information are transferred or subject to another Privacy Policy

  • We may disclose personal information without your consent/consent to the judicial authorities, public authorities or the police in accordance with legal provisions or good faith if: (a) it is provided in a legal provision; (b) protects the rights,  property or security of Pro Ideas Trade SRL, third parties with whom it collaborates or users of this website; (c) prevents an offense or protects national security; (d) protect individual safety or public safety; (e) this information is necessary to solve different situations in accordance with provisions of law in force; (f) if the user's activities contravene the provisions of the Terms and Conditions LINK  or the instructions for the use of certain products and/or services; (g) where it is necessary to collect money from the user, which is due to the user, to Pro Ideas Trade SRL; (h) in urgent circumstances to protect the personal safety of employees of Pro Ideas Trade SRL, of the employees of collaborators of Pro Ideas Trade SRL, of users of products and/or services provided by this website or of public persons. When we are required to provide personal data or are allowed to do so, only the data required to meet the purpose of the request will be disclosed.

In other situations than the above, Pro Ideas Trade SRL will notify the user if the user's personal data will be disclosed to third parties so that the user will be able to choose not to disclose his/ her personal data by Pro Ideas Trade SRL.

(e) confirms that he/she  is over 18 years of age and he  has the capacity of use and exercise, being able to be a party in a contract

(f) understands that Pro Ideas trade SRL will use the CNP(PIN- personal identification number) provided by the user or any other identifcation element (in the case of non-resident individuals in Romania) only if the acquisition of the goods and/or services will be made by a natural person (consumer), being necessary for the issuing of the corresponding invoice, in accordance with obligations stipulated in the applicable Romanian laws

(g) by checking the appropiate box on the available forms on this website, the user declares that he/she has read, understands and agrees with the Terms and Conditions  and the Privacy Policy

         At the same time, in accordance with provisions of law in force, the unambiguously given  consent of the person  is not necessary for the processing of personal data in the following cases:(a) processing is necessary for the performance of a contract to which the data subject is party or in order to take steps at the request of the data subject prior to entering into a contract; or  (b) processing is necessary for compliance with a legal obligation to which the controller is subject; or (c)processing is required in order to protect the data subject’s life, physical integrity or health or that of a threatened third party; or  (d); processing is required in order to accomplish some measures of public interest or regarding the exercise of public official authority prerogatives of the data controller or of the third party to which the date are disclosed; or  (e) processing is necessary for the purposes of the legitimate interests pursued by the controller or by the third party or parties to whom the data are disclosed , except where such interests are overridden by the interests for fundamental rights and freedoms of the data subject which require protection; or (f) processing concerns data which is obtained from publicly accessible documents, according to the law; or (g) processing is performed exclusively for statistical purposes, historical or scientific research and the data remain anonymous through the entire processing.

6. Accuracy, Acces, Rectification

Pro Ideas Trade SRL wants to ensure  that the information you provide are accurate and up-to-date. You may request access/rectification relating to your personal data or help us maintain accurate records by informing us about changes or modifications of your personal information through one of the methods listed in "Contacting Pro Ideas Trade SRL" in acest document. Users who have created an online account on this website can log in to review and correct their own information.

7. Measures taken in order to ensure the sucurity of the data collected

     Pro Ideas Trade SRL uses the necessary technical and organizational measures to ensure an adequate level of protection and security to ensure the protection of the personal data provided by users of this website against accidental or unlawful destruction or accidental loss or  unauthorized alteration, access or disclosure.

    Pro Ideas Trade SRL uses a variety of security techniques, including: (i) personal data are stored in secured locations and on secured servers; (ii) we use firewalls; (iii) we restrict access to personal information only to certain employees, specially trained on the legislation in force regarding personal data; (ivi) Pro Ideas Trade SRL uses a Secure Socket Layer (SSL) digital certificate which provides encryption up to 256 bits; (v) we analyze new technologies in the field and, when and where applicable, we apply them to upgrade our security systems; (vi) Online payments using bank card are made on secured servers owned by PayPal. Pro Ideas Trade SRL does not have access to your card data, this information is sent directly to the secured PayPal servers.

      However, no data storage or transmission system can guarantee absolute security of data on the Internet (situations of force majeure, illegal actions such as cyber attacks, new viruses, etc)., although we make every effort to protect your personal data, Pro Ideas Trade SRL does not guarantee that the information transmitted via the Internet to and from this website is secure or that these transmissions will not be delayed, intercepted or there will be no errors, including malfunctions, we cannot be liable for such damages that are results for reasons that are beyond our reasonable control or which can not be attributed to Pro Ideas Trade SRL.

   Pro Ideas Trade SRL does not request or collect personal data from minors. If Pro Ideas Trade SRL discovers that it has collected personal data from a minor, these data will be deleted as soon as possible.  If you believe that we have collected personal data from minor persons, please contact us immediately

      Pro Ideas Trade SRL is not and can not be held liable in any way for damages caused by the insertion of data related to your card on a device affected by viruses, trojans or any other malware.

      By using the Website/Content/Service, the becomes the only responsible for all the activities entailed, including the protection of confidentiality  and security  of the password associated with the access to his account or distributing its data to third parties. Personal information posted by the user in the public spaces/areas of this website, such as forums, discussion lists, comments, reviews, etc. or postings made by the user on the social network pages of Pro Ideas Trade SRL may be collected and used by third parties without Pro Ideas Trade SRL being able to have any control. The user is solely responsible for posting comments, questions, any content in the public areas of this website and social networking pages.

8. Processing period of the data

      Pro Ideas Trade SRL processes and keeps the personal information exclusively for the period of time required for the purpose for which they were collected and subsequently processed and/or imposed by the Romanian legislation in force. The storage period may be extended if the legislation provides for this (eg the situation of keeping financial and accounting documents). The termination of the data processing operation may be done in the following ways: deleting, destroying, archiving, as the case.

9. Links to other websites

The website may contain links to third web sites . Pro Ideas Trade SRL is not responsible for the content of  linked third party sites.   If you decide to access linked third party sites, you do so at your own risk. Please note that third party sites have privacy policies that differ from Privacy policy of this website’ and  we ask you to read those policies before disclosing personal information on such  sites.

10. Social media plugins

This website  uses social plugins, e.g. the "Like" button, from the social networking site facebook.com. If the user interacts with the plugins, such as by pressing the "like" button or posting a comment, that information is immediately transmitted by the browser directly to Facebook, where it is saved. Our website contain and other plugins. Each plugin is the responsibility of its provider (e.g. but unlimited to: Twitter, Google). Pro Ideas Trade SRL has no control over the amount of information and how it is used by those third-party social networking sites. Pro Ideas Trade SRL assumes no responsibility for the privacy policies and procedures of these social networking operators. More information on the policies of these websites can be found in section 3.5 of this Privacy Policy.

If you visit, use our site and connected to that third part social network and that you allow that third party social network to share your personal data with Pro Ideas Trade SRL, you express your express and unequivocal consent that the personal data in your account created on that social network, depending on your account settings on that social network, be collected  by our site.

If you want to prevent your data collection from your social network operator through our website and/or collection of this data by our site, it is necessary to log out you of the social network operator's service prior to visiting our website .

11. Legislation

The Privacy Policy is subject to the Romanian legislation. In case of litigations, amicable settlement will be firstly attempted, within 30 business days as from the registration of the claim  by S.C. Pro Ideas Trade SRL. If no settlement can be reached within the deadline established, they shall be subject to the Court of International Commercial Arbitration attached to the Chamber of Commerce and Industry of Romania under the Rules of Arbitration of the International Chamber of Commerce by three arbitrators appointed in accordance with the said Rules. The place of arbitration shall be Braila, Romania. The language of the proceedings and of the award shall be Romanian. in the event of a conflict between Romanian version and the foreign language version, the Romanian version will prevail.  

12. Changes

Pro Ideas Trade SRL reserves the right to change, at any time, our Privacy & Cookies Policy, whithout prior notice. We will post those changes on this page, and update the Privacy Policy modification date (indicated at the top). Those changes will go into effect immediately upon posting. The new policy will apply to all current and past users of our web site and will replace any prior policies that are inconsistent. This website will always contain the most current privacy statement. Your  agree to revisit this page regularly and your continued use of Pro Ideas Trade website and/or services indicate your acceptance of the change, being to be bound by the revised Privacy & Security  Policy. By continuing to use this websire and/or the services provided by this website after these changes become effective,  indicate your acceptance of these changes and the provisions of revised Privacy Policy. 

National Authority for Supervising Personal Data Processing

National Authority for Consumer Protection

13. Contacting Pro Ideas Trade SRL (GlassIdeas)

If you have any questions or comments this Privacy Policy, these Terms and Conditions link or if you want to contact Pro Ideas Trade SRL for any reason, please write at proideastrade@yahoo.com or  Contact Us (link).

You can contact GlassIdeas Online Shop by telephone on +40 741 061 600 or  +40 722 381 392 or +40 239 664 875 between 9:00 and 18:00, Mondays to Fridays. 

This post is also available in: Romanian ( see above)

 Thank you  :)  Thank you for  using GlassIdeas creations and/or services  

 

Keep smiling!

GlassIdeas Team 

Copyright © 2017 Pro Ideas Trade SRL – Last updated: 30 May 2017. All rights reserved.